Zase ty narozeniny

Právě vám vaše drahá polovička oznámila, že se o víkendu jede k jeho příbuzným a vzhledem k tomu, že jste je dlouho neviděli, bude se slavit to, co se zatím nestihlo. Takže kdejaká teta, tchýně nebo švagrová bude mít narozeniny. Tak teď si zase budete celý týden lámat hlavu tím, čím je obdarujete a hlavně, aby to bylo něco, co od vás ještě nedostali. Neustále kupujete kosmetiku nebo nějaké různé módní doplňky k oblečení jako jsou kabelky nebo šátky? Dejte sbohem těmto darům a darujte něco, co je určitě potěší.

andilek-stojici-bily-7-cm-4-ks

Taková vkusná socha dekoračního anděla může být tím pravým. Nebo ho můžete darovat někomu pro štěstí – třeba sestře, která se právě chystá dělat maturitu nebo jde na obzvlášť těžkou zkoušku na vysoké škole nebo dokonce už má státnice. Andělem vyjádříte, že na ní myslíte a přejete jí obzvlášť štěstí. Navíc si ho může vzít s sebou jako talisman. Nebo je zase smutno vaší mamince v neděli při vašem odjezdu na kolej nebo na internát? Darujte jí anděla, který jí připomene, že na ní neustále myslíte.

lampa-exklusiv-wanished-22-22-23cm

Nejen na oslavu jako dárek

Blíží se svátek všech zemřelých a vy chcete vaší zesnulé babičce nebo dědečkovi udělat hezký hrob? Určitě nešlápnete vedle, pokud jim tam za vás a vaše děti umístíte andělíčka, který bude rovněž znázorňovat to, že je máte neustále v srdci celá rodina. Navíc k tomu můžete pořídit dekorativní lampu, do které umístíte a zapálíte svíčku. Budete tak na tento svátek, který je tak trochu smutný, připraveni předem a až se na hřbitov vydáte, budete už mít připraveno. Takováto soška ale nemusí být jen smutným patronem těch, co už jsou v nebi, ale může udělat radost třeba i babičce k jejím jubilejním narozeninám nebo třeba tchýni, které už nevíte, co dát zase za dárek. Nebo si ho prostě kupte sami pro sebe a udělejte si radost sami sobě jen tak.